top of page

First wedding, then pregnant photos / První svatba a pak těhotenské focení


It was only this December when I photographed a wedding of Alzbeta and Stanislav. They decided to marry in a beautiful castle in the central Czech Republic called Stirin. For me the wedding was really pleasant, the atmosphere felt cosy and not stressed at all. Alzbeta wore a beautiful laced dress so there was a lot to photograph. The only issue was the cold outside, but well... photos in coats never hurt anyone, do they? Its not necessary to freeze to death while having your wedding photos made.

It was such a pleasure for me, when Alzbeta contacted me a few months later if I could take her pregnancy photos. She had a nice idea with baloons so I jumped at it feeling really enthusiastic. Usually its me coming up with ideas for my clients, but Alzbeta knew well what her expectations were so my only work was to make it happen in front of the camera. Frankly - no work at all, beautiful woman with a great idea who also brought all the important things to make it happen. Imagine she also brought cups to have weights for the baloons. See for yourselves. :)

Bylo to nedávno, v prosinci, když jsem mohla fotit svatbu Alžběty a Stanislava. Rozhodli se vzít se na krásném zámku Štiřín ve středních Čechách. Pro mně jako fotografa byla jejich svatba velmi příjemná, atmosféra byla milá a nikde nebyl cítit žádný stres. Alžběta měla na sobě překrásné krajkové šaty, takže bylo co fotit. Jediným problémem byla zima venku, ale co se dalo dělat.. fotky v kabátu ještě nikdy nikomu neublížily. Není nutné umrznout k smrti, když se fotíte ve svatební den.

Bylo pro mě velkým potěšením, když mě Alžběta kontaktovala o pár měsíců později, zdali bych mohla vyfotit její těhotenské fotky. Měla super nápad s balónky, ze kterého jsem vyskočila do vzduchu radostí. Obvykle jsem to já, kdo vymýšlí fotky pro své klienty, ale Alžběta věděla velmi dobře, jakou má poředstavu, čili mojí prací bylo tu představu jen fotograficky zrealizovat. Upřímně řečeno, nebyla to žádná práce. Před foťákem stála krásná žena, která také přinesla všechny potřebné rekvizity. Představte si, že také přinesla hnrky na zatížení balonků. No však se podívejte sami. :)



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page