top of page

Cold photosession with Charles Bridge / zmrzlé focení u Karlova mostu


I have a friend I photograph for years, she is not only my model for some artistic projects, but also my faithful customer. One day she has asked me to photograph her family so I did so with great pleasure. We were searching for a suitable date and time for a while. When the day we picked was coming closer and I saw we seem to be getting freezing weather for the photoshooting (I truly hate to be cold while taking photos), I bravely decided to survive it nevertheless and not try to find a different date.

To my huge surprise, they arrived all smiling with two small kids and enjoyed the whole time in front of the camera. I picked a location close to Charles Bridge in Prague, where there is a lot of swans. The kids were happy playing and feeding the swans and the parents sometimes posed a bit and sometimes forgot themselves with all the fun going on around them. Thanks for such photos, Staskovi! You were a pleasure to work with again!

You can find some other photos here: https://www.adrianacahova.com/people-and-cities

Mám jednu kamarádku, kterou fotím již léte. Není pouze moje modelka pro některé umělecké projekty, ale také má věrná zákaznice. Jednoho podzimního dne mě požádala, zda bych ji nevyfotila s rodinou, s čímž jsem hned nadšeně souhlasila. Trvalo nám, než jsme našli vhodný termín pro všechny. Když se pak blížil den focení, s úzkostí jsem sledovala předpověď počasí a zjistila, že má mrznout (a já vskutku nerada fotím v zimě). Přesto jsem se statečně rozhodla, že to přežiju a nebudme termín focení měnit.

K mému obrovskému překvapení přijeli i s dvěma malými dětmi všichni usměvaví a celé focení si náramně užili. Vybrala jsem lokalitu u Karlova mostu, kde je spousta labutí. Děti se zabavili pozorováním a krmením ptáků a rodiče chvílemi pózovali a chvílemi s enechali strhnout vírem událostí a legrací okolo. Díky za takové fotky, Staškovi! Moc mě bavilo s vámi opět pracovat!

Další fotografie naleznete zde: https://www.adrianacahova.com/people-and-cities


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page