top of page

Book with photos


Nedávno, když jsem hledala kde tisknout knihy pro své klienty, narazila jsem na stránky http://www.saal-digital.cz a rozhodla jsem se vyzkoušet tentokrát opět služby jiného dodavatele, abych našla něco nového a lepšího.

Do tisku jsem zadala jednu vzorovou knížku ze své nedávno nafocené svatby. Chvíli mi trvalo, než jsem se popasovala s programem na výrobu knížky, ale nakonec jsem ke své spokojenosti poskládala všechno, co jsem chtěla, vybrala jsem si z mnoha možností i typ obálky.

Za pár dní mi knížka dorazila až domů a mohu jen pochválit, kvalita tisku je moc hezká, knížka působí dobře a luxusně. Jako fotograf jsem zvyklá starat se o své klienty na maximální úrovni, čili i zde je mé doporučení. Vzpomeňte si, pokud byste někdy chtěli tisknout knihu a mrkněte na: http://www.saal-digital.cz nebo mně kontaktujte a já poradím a pomohu. :)

Just recently, when I was searching for a new option of printing books for my clients, I came across webpages http://www.saal-digital.cz and I decided to try once again services of a new supplier to be able to offer something new, better. I have sent to print a book of recently photographed wedding. It did take me a while to understand the program for picking photos and assembling your book, but after all all went fine and I was able to make the book exactly as I wanted, even picked one of many offered booklets.

The book arrived to myhome only a few days later, quality of printing is nice and the whole product looks very good. As a photographer I like to treat my clients the best possible way so hence my recommendation here. If you ever think of printing a book, remember there is this page http://www.saal-digital.cz to check or let me know if you need any help.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page